Politik fra rødderne

De 98 planer for klimatilpasning bliver langt fra ens

Kommunerne kommer til at lave meget forskellige planer for klimatilpasning, og hvis forventningen om innovation og vækst skal indfries, kræver det mere dialog og samarbejde

 grøn omstilling

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Alle landets 98 kommuner skal inden udgangen af 2013 have udarbejdet planer for klimaområdet. I sidste uge blev den længe ventede vejledning til kommunernes første klimatilpasnings- og klimalokalplaner sendt ud. Og det bliver ikke svært for kommunerne at leve op til kravene i vejledningen, mener Birgitte Hoffmann, som forsker i planlægning ved Aalborg Universitet.

- Der er kun relativt få formelle krav til planerne, så det bliver i høj grad op til den enkelte kommune at vurdere, hvor meget man vil gå ind i det. Jeg tror, at resultatet bliver, at klimatilpasningsplanerne får et meget forskelligt udtryk, siger Birgitte Hoffmann.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57