Kommunen.dk
MENU
Praksislægen skal være populations-ansvarlig, og der skal ses på, om der i dag eksisterer de rigtige elektroniske muligheder for at overlevere oplysninger mellem læger, kommuner og regioner. Det foreslår Danske Regioner. Foto: Niels Hougaard / Polfoto
Praksislægen skal være 'populations-ansvarlig', og der skal ses på, om der i dag eksisterer de rigtige elektroniske muligheder for at overlevere oplysninger mellem læger, kommuner og regioner. Det foreslår Danske Regioner. Foto: Niels Hougaard / Polfoto

Data-analyse skal sikre mest mulig sundhed for pengene

Data-analyse skal sikre mest mulig sundhed for pengene

Et tæt samarbejde om borger­data mellem kommune og almen praksis skal gøre lægerne i stand til at udpege og proaktivt opsøge sårbare borgere. Det foreslår Danske Regioner.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Ved hjælp af data skal praktiserende læger fremover kunne identificere sårbare borgere, der har særlig risiko for at få eller udvikle sygdom, så lægen kan opsøge borgerne, før de selv møder op i lægens praksis.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.