Kommunen.dk
MENU
I 71 procent af de store kommuner vil udnyttelse af velfærdsteknologi i høj eller nogen grad betyde eller komme til at betyde væsentlige ændringer i måden, man organiserer it på. Det er kun gældende i 40 procent af de små kommuner, viser undersøgelse fra Rambøll.
Foto: Polfoto
I 71 procent af de store kommuner vil udnyttelse af velfærdsteknologi i høj eller nogen grad betyde eller komme til at betyde væsentlige ændringer i måden, man organiserer it på. Det er kun gældende i 40 procent af de små kommuner, viser undersøgelse fra Rambøll. Foto: Polfoto

DANSK IT: Små kommuner sakker bagud med digitalisering

DANSK IT: Små kommuner sakker bagud med digitalisering

Store kommuner er langt foran de små kommuner, når det gælder om at ændre organisationen, så de bedre bliver i stand til at udnytte velfærdsteknologi, mener DANSK IT. Helt naturligt, og de små kan sagtens indhente de store, mener eksperter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De større kommuner er meget bedre end de små til at udnytte informationsteknologien som en central og vital løftestang for at udvikle services og effektivisere. Det mener i hvert fald DANSK IT, der står bag en undersøgelsen ‘IT i Praksis’.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.