dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
I 71 procent af de store kommuner vil udnyttelse af velfærdsteknologi i høj eller nogen grad betyde eller komme til at betyde væsentlige ændringer i måden, man organiserer it på. Det er kun gældende i 40 procent af de små kommuner, viser undersøgelse fra Rambøll.
Foto: Polfoto
I 71 procent af de store kommuner vil udnyttelse af velfærdsteknologi i høj eller nogen grad betyde eller komme til at betyde væsentlige ændringer i måden, man organiserer it på. Det er kun gældende i 40 procent af de små kommuner, viser undersøgelse fra Rambøll. Foto: Polfoto

DANSK IT: Små kommuner sakker bagud med digitalisering

DANSK IT: Små kommuner sakker bagud med digitalisering

Store kommuner er langt foran de små kommuner, når det gælder om at ændre organisationen, så de bedre bliver i stand til at udnytte velfærdsteknologi, mener DANSK IT. Helt naturligt, og de små kan sagtens indhente de store, mener eksperter.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De større kommuner er meget bedre end de små til at udnytte informationsteknologien som en central og vital løftestang for at udvikle services og effektivisere. Det mener i hvert fald DANSK IT, der står bag en undersøgelsen ‘IT i Praksis’.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier