Kommunen.dk
MENU
Billede

Dansk Folkeparti henter stor sympati i blå blok

Dansk Folkeparti henter stor sympati i blå blok

Dansk Folkeparti vinder voldsomt frem som sympatiske, men måske skal den gamle sang om, at partiets vælgere er ægte socialdemokrater, snart i glemmebogen. Ny måling viser nemlig, at Dansk Folkeparti høster størst sympati hos de blå vælgere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

- Når man diskuterer så principielle spørgsmål, som vi har diskuteret i dag om menneskesynet, om at der skulle være forskel på, hvorvidt man nu har aner tilbage fra et fremmed land, eller man ikke har, selvom man er dansk statsborger - så kan jeg godt forstå, at der bliver sagt meget barske ting heroppe fra om Dansk Folkeparti. Jeg synes, at de alle sammen var velbegrundede. Derfor siger jeg til Dansk Folkeparti: Uanset, hvor mange anstrengelser, man gør sig - set med mine øjne – stuerene, det bliver I aldrig!

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.