Det er mindre kompliceret at blive gift i Danmark end andre steder, og derfor kommer flere og flere udlændinge hertil for at blive viet. Derfor går flere kommuner nu efter at tiltrække bryllupsturisterne til netop deres egn.
Foto: Henrik Kastenskov / Polfoto
Det er mindre kompliceret at blive gift i Danmark end andre steder, og derfor kommer flere og flere udlændinge hertil for at blive viet. Derfor går flere kommuner nu efter at tiltrække bryllupsturisterne til netop deres egn. Foto: Henrik Kastenskov / Polfoto

Bryllupsklokker og klingende mønt

Flere danske kommuner har gjort det til en god forretning at vie udenlandske par. Mest systematisk arbejder Ærø, men nu vil flere andre kommuner gøre Ærø kunsten efter, blandt andre Esbjerg, Helsingør og Bornholm. Godt tænkt niche, lyder vurderingen fra ekspert.

 turistbryllup

Af Susanne Sayers | [email protected]

Det er så yndigt at følges ad, og penge og vielser af udenlandske par på stribe går hånd i hånd i en række danske kommuner.

De nyder godt af et image som romantiske og effektive vielsessteder, hvor papirarbejdet kan klares hurtigere end de fleste steder i udlandet, og hvor man derfor kan sige ‘ja’ til hinanden uden månedlange ventetider.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57