Kommunen.dk
MENU
Det er mindre kompliceret at blive gift i Danmark end andre steder, og derfor kommer flere og flere udlændinge hertil for at blive viet. Derfor går flere kommuner nu efter at tiltrække bryllupsturisterne til netop deres egn.
Foto: Henrik Kastenskov / Polfoto
Det er mindre kompliceret at blive gift i Danmark end andre steder, og derfor kommer flere og flere udlændinge hertil for at blive viet. Derfor går flere kommuner nu efter at tiltrække bryllupsturisterne til netop deres egn. Foto: Henrik Kastenskov / Polfoto

Bryllupsklokker og klingende mønt

Bryllupsklokker og klingende mønt

Flere danske kommuner har gjort det til en god forretning at vie udenlandske par. Mest systematisk arbejder Ærø, men nu vil flere andre kommuner gøre Ærø kunsten efter, blandt andre Esbjerg, Helsingør og Bornholm. Godt tænkt niche, lyder vurderingen fra ekspert.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er så yndigt at følges ad, og penge og vielser af udenlandske par på stribe går hånd i hånd i en række danske kommuner.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.