Kommunen.dk
MENU
- De sagde: Vi synes, du skal stille op, og jeg svarede: Aldrig i livet. No way. Aldrig nogensinde, siger Marie Brixtofte.
- De sagde: ”Vi synes, du skal stille op”, og jeg svarede: ”Aldrig i livet. No way. Aldrig nogensinde”, siger Marie Brixtofte.
Foto: Niels Ahlmann Olesen, Ritzau Scanpix

Brixtoftes datter vil gøre op med enevældet i Gentofte

Brixtoftes datter vil gøre op med enevældet i Gentofte

Psykolog Marie Brixtofte (R) stiller op til kommunalvalget og kæmper for bedre trivsel og en grønnere by. Men oprindeligt tiltrak politik hende slet ikke.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis man kan lide den afgående konservative borgmester Hans Toft (K), skal man stemme på De Radikale. Det er en del af Marie Brixtoftes salgspitch til vælgerne. På mange områder er hun og De Radikale nemlig enige med De Konservative, som har stået i spidsen for Gentofte siden 1934 og styrer byrådet med et absolut flertal.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.