Politik fra rødderne

Nu er der åbnet op for, at danskerne kan få boliger med havudsigt. Foto: Casper Dalhoff / Polfoto / Arkiv
Nu er der åbnet op for, at danskerne kan få boliger med havudsigt. Foto: Casper Dalhoff / Polfoto / Arkiv

Borgmestre jubler, eksperter grubler

100 nye initiativer skal komme udkanten til undsætning. Kommunerne glæder sig over friere tøjler, men eksperter forudser butiksdød og tab af uvurderlig natur.

 vækstplan

Af Jonas Sloth Bach | [email protected]

Mere kommunalt selvstyre, færre restriktioner på anlægsopgaver og bedre udviklingsmuligheder for detailhandlen. Det var blandt hovedpunkterne, da erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen og miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen i sidste uge fremlagde 100 tiltag, der skal sikre vækst i hele landet. Meget symbolsk foregik præsentationen i Nørre Snede, et af de steder, hvor væksten også gerne skal kunne mærkes.

Borgmestre landet over har i lighed med Landdistrikternes Fællesråd taget godt imod udspillet. I Skive Kommune glæder man sig over udsigten til at kunne påbegynde realiseringen af vision BIG Blue Skive 2040, der tidligere har været bremset af planlovens restriktioner til stor frustration for borgmester Peder Chr. Kirkegaard.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Land & by

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57