Kommunen.dk
MENU
Helsingør-borgmester Benedikte Kiær (K) stiller sig ligesom flere andre borgerlige borgmestre undrende overfor, at udmeldingen om en fusion mellem KL og Danske Regioner falder så tæt på et valg. 
Foto: Magnus Holm / Polfoto
Helsingør-borgmester Benedikte Kiær (K) stiller sig ligesom flere andre borgerlige borgmestre undrende overfor, at udmeldingen om en fusion mellem KL og Danske Regioner falder så tæt på et valg. Foto: Magnus Holm / Polfoto

Borgerlige borgmestre forstår ikke timing for KL-fusion

Borgerlige borgmestre forstår ikke timing for KL-fusion

Borgmestre fra både K og V ser skeptisk på en fusion mellem KL og regionerne. På tværs af partierne vil borgmestrene lade Sundhedsstyrelsen styre sundhedsvæsenet, hvilket Venstres regionsspydspids Carl Holst er imod.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Den varslede fusion mellem Danske Regioner og Kommunernes Landsforening (KL) ses af mange politikere og iagttagere som en forberedelse på en borgerlig regerings afskaffelse af netop regionerne.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.