Politik fra rødderne
Klimakonsulent Steen Olesen (th.) har efterhånden fået samlet god erfaring med, hvordan man får private til at energirenovere. Det nye boligtilskud bliver finansieret af en række byfornyelsesmidler. Foto: Mathias Christensen / Polfoto Et projekt i Fl¯ng viser vejen for, hvordan kommunerne/staten kan f private borgere til at energirenovere - til gavn for klimaet og deres egen ¯konomi B¯gevang 25, 2640 Hedehusene

Boligtilskud ligner en god forretning

Høje-Taastrup har de senere år fået gennemanalyseret deres klimaindsats. En rapport viser stort potentiale i at få energirenoveret private boliger, så nu tilbyder kommunen både rådgivning og tilskud.

 kickstarter

Af Morten Munkholm | [email protected]

Få uvildig rådgivning og op til 150.000 kroner i tilskud til at energirenovere din bolig.

Sådan lyder tilbuddet lige nu for boligejerne i Høje-Taastrup Kommune, der har samlet op på de sidste syv års klimaindsats og fået analyseret sig frem til, at fokus fremover skal rettes mere ind på at få renoveret private enfamiliehuse i området.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Klima

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57