Kommunen.dk
MENU
Har Falck drevet rovdrift på reddere for at presse konkurrenten Bios? Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen undersøger i øjeblikket anklagerne.
Foto: Carsten Ingemann/Polfoto
Har Falck drevet rovdrift på reddere for at presse konkurrenten Bios? Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen undersøger i øjeblikket anklagerne. Foto: Carsten Ingemann/Polfoto

Bios’ bøvl og bodsgang

Bios’ bøvl og bodsgang

Bios’ overtagelse af ambulance­kørslen i Region Syddanmark fra Falck har været en lang og uskøn række af negative hændelser og omtale. Seneste kapitel i sagaen er, at Konkurrence- og Forbruger­­styrelsen nu undersøger beskyldninger mod Falck for bevidst at have obstrueret Bios’ muligheder.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I 2014 tabte Falck udbuddet om ambulancekørsel i Region Syddanmark til det hollandske firma Bios med start fra sensommeren 2015. Siden overtagelsen har Bios haft store problemer med at hyre nok reddere til at opfylde sine forpligtelser.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.