Kommunen.dk
MENU
Der har ikke været masseslagsmål eller optræk til voldsom uro i de første to måneder, hvor Susan Knage Møller har været chef for Asylcenter Næstved.
Foto: Thomas Olsen / Sjællandske Medier
Der har ikke været masseslagsmål eller optræk til voldsom uro i de første to måneder, hvor Susan Knage Møller har været chef for Asylcenter Næstved. Foto: Thomas Olsen / Sjællandske Medier

Asylcenter har fået en ny 'Smiling Boss'

Asylcenter har fået en ny 'Smiling Boss'

Hvor Asylcenter Næstveds tidligere lejrchef var kendt som autoritær og regelfikseret, går den nye leder mere op i at skabe dialog og positive relationer.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det kan synes en kende ironisk – måske især for naboerne – at man skal et par hundrede meter nedad Rolighedsvej for at finde hovedindgangen til Asylcenter Næstved. Siden asylcenteret åbnede i januar, har der både været rapporter om masseslagsmål og jævnlige besøg af politiet, og ifølge den lokale presse er de første familier begyndt at flytte fra området, mens flere overvejer at følge trop.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.