Politik fra rødderne

Anlægsgartnerne går til kamp mod unfair kontrakter

Danske Anlægsgartnere har søgt aktindsigt i fem kommuner, som de mistænker for at have konkurrenceforvridende aftaler med private virksomheder. Frederikshavn er indbragt for Statsforvaltningen

 konkurrenceforvridende

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Danske Anlægsgartnere, der organiserer anlægsgartnervirksomheder, har fået nok. Ifølge landsformand Ejvind Røge har flere kommuner i en årrække forbrudt sig mod kommunalfuldmagten ved overlagt at indgå aftaler med private virksomheder og boligforeninger om at pleje deres grønne arealer.

- Vi har truffet en beslutning om, at nu må det være nok. Vi har forsøgt at appellere til god opførsel, og ofte er problemerne ophørt efter en god dialog, men det er blevet for groft, siger Ejvind Røge til dk-teknik. Han mener, at problemet – overraskende nok er blevet større efter strukturreformen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57