Politik fra rødderne

Anlæg bliver den store tvist ved økonomiforhandlinger

Mange kommuner har iværksat storstilede projekter og frygter nu for konsekvenserne af finansministerens bebudede normalisering af anlægsniveauet. KL er bekymret for en permanent nedskæring i økonomien

 anlæg

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

På Kommunaløkonomisk Forum 2014 i sidste uge luftede finansminister Bjarne Corydon (S), at kommunerne skal forberede sig på en såkaldt 'normalisering af anlægsrammen' fra 2015. Som finansministeren efter talen uddybede i en kommentar til Kommunens journalist på konferencen:

- Jeg siger det nu for at få sat dagsordenen for økonomiforhandlingerne i god tid. Anlægsprojekter kan ikke altid planlægges så præcist, at man undgår, de skrider ind i næste års budgetter. Så kommunerne skal have god tid til at indstille sig på, hvad vores holdning er.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57