Kommunen.dk
MENU

Afgifter udhuler fjernvarmefordel

Afgifter udhuler fjernvarmefordel

Prisen på fjernvarme er gået op, mens prisen på naturgas som individuel varmekilde er faldet. Problematisk for konkurrencefordel, mener Dansk Fjernvarme

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

578 kroner. Så meget skal den gennemsnitlige husstand med fjernvarme i rørene betale mere om året. Det lyder i sig selv ikke som en voldsom stigning, især ikke i en tid, hvor alle er indstillet på, at energi kommer til at koste mere. Men mens den gennemsnitlige fjernvarmekunde i et familiehus skal op med flere penge for varmen, er det gået den modsatte vej for kunder med individuelle naturgasfyr: De slipper omkring 1800 kr. billigere pr. år. Og det undrer direktør i Dansk Fjernvarme Kim Mortensen at afstanden til oliefyr, brændeovne og individuel naturgas nu snævres ind.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.