Politik fra rødderne

Affaldsselskabers kommunikation halter

Priserne stiger, og reglerne ændres uden en god forklaring. Det er et stort problem, at vi ikke forstår, hvad vi betaler for, mener ekspert

 affald

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

I København undrer det vicevært André Nielsen, at det pludselig er blevet markant dyrere at få tømt ejendommens containere. Fra at betale 138.000 kr. om året, steg udgiften for at få hentet affald til 270.000 kr.. Han har spurgt kommunen. Og ministeriet. Og borgmesteren. Og han forstår stadig ikke helt, hvorfor:

- Hver gang har jeg fået sådan nogle ikke-svar. Jeg vil bare gerne vide, hvem der får de penge, som vi betaler mere nu? Er det vognmanden eller kommunen, der scorer ekstrabeløbet? Jeg kan ikke få et svar på det – og jeg synes jo, det ville være ret interessant at vide, siger han.
dk-teknik skrev i sidste uge om, hvorfor det nye affaldssystem i København kan spænde ben for at øge andelen af affald, der sorteres til genbrug.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57