Politik fra rødderne

Aarhus sløjfer besparelse på børnepasning

De ekstra penge til dagsinstitutionerne går i Aarhus til at undværge besparelser på området. Nye penge er der ikke mange af i 2013

 økonomiaftale 2013

Af Kim Rosenkilde Nielsen | [email protected]

I Aarhus kommer der flere børn. Alligevel tilføres området ifølge BUPL ikke ekstra midler med næste års budget. Det på trods af at kommunen får 28,8 ud af regeringens 500 mio. kr. ekstra til dagpasning i 2013.

I budgetforliget for 2013, der skal vedtages på torsdag, fremgår det, at kommunen har besluttet at sløjfe en besparelse på 21 mio. Der kommer ikke flere penge til området, udover det, der knytter sig til det stigende børnetal.
Alligevel mener kommunens børne- og ungerådmand Kristian Würtz (S), at kommunen lever op til de politiske intentioner, regeringen bandt i halen på de ekstra 500 mio. kr.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57