Politik fra rødderne

41.996 kroner for en pc

På Fritidshjemmet Nord må børnene spise gulerødder i stedet for frugt på grund af de høje pc-priser i Københavns Kommune. 

 it

Af Emil Ellesøe Ditzel | [email protected]

Gerda Mickelsen er leder af Fritidshjemmet Nord på Østerbro. Hun har været ansat 30 år i kommunen, og hun har aldrig klaget til sine overordnede. Men nu mener hun, at det er hendes ansvar som leder at gøre noget. Problemet er de priser på it, som institutionerne er forpligtet til at betale til Københavns Kommunes Koncernservice.

“Jeg kan ikke forstå, hvorfor vi skal betale 42.000 kroner for en pc, som vi kan finde på nettet til 6.100 kroner. Vores it-behov er meget begrænsede. De høje priser betyder, at vi skal finde pengene andre steder i vores budget, og så får børnene gulerødder i stedet for bananer og æbler,“ fortæller Gerda Mickelsen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

It

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57