Superkilen på Nørrebro  er et af de fællesskabsfremmende byrum, stadsarkitekt i Københavns Kommune Camilla van Deurs fremhæver i Jane Sandbergs bog Come together. Fællesskaber i Danmark.
Superkilen på Nørrebro er et af de fællesskabsfremmende byrum, stadsarkitekt i Københavns Kommune Camilla van Deurs fremhæver i Jane Sandbergs bog 'Come together. Fællesskaber i Danmark'.
Foto: Christian Lindgren, Ritzau Scanpix

Ny bog: 24 måder at løfte i flok

Uddrag af kapitel 1 i Jane Sandbergs bog 'Come together. Fællesskaber i Danmark'. En samling cases fra hele landet med gode råd fra pionererne, der fik ideerne.

 boguddrag

Af Jane Sandberg | [email protected]

Kommunen har fået lov at bringe et uddrag af indledningen til museumsdirektør Jane Sandbergs bog om fællesskaber i Danmark, "Come together", der i denne passage sætter moderne fællesskaber i kommunalt perspektiv. Bogen er på 160 sider og er udkommet på Srandberg Publishing: 

Et særlig dansk fællesskab?
Eksemplerne i denne bog er alle fra Danmark. I Danmark har vi en lang og berømmet tradition for at løfte i flok. Helt tilbage fra andelsbevægelsens fødsel har danskerne erkendt, at skal vi have gjort noget, så hjælper det at gøre det sammen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Bøger


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57