Kommunen.dk
MENU
Superkilen på Nørrebro  er et af de fællesskabsfremmende byrum, stadsarkitekt i Københavns Kommune Camilla van Deurs fremhæver i Jane Sandbergs bog Come together. Fællesskaber i Danmark.
Superkilen på Nørrebro er et af de fællesskabsfremmende byrum, stadsarkitekt i Københavns Kommune Camilla van Deurs fremhæver i Jane Sandbergs bog 'Come together. Fællesskaber i Danmark'.
Foto: Christian Lindgren, Ritzau Scanpix

Ny bog: 24 måder at løfte i flok

Ny bog: 24 måder at løfte i flok

Uddrag af kapitel 1 i Jane Sandbergs bog 'Come together. Fællesskaber i Danmark'. En samling cases fra hele landet med gode råd fra pionererne, der fik ideerne.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kommunen har fået lov at bringe et uddrag af indledningen til museumsdirektør Jane Sandbergs bog om fællesskaber i Danmark, "Come together", der i denne passage sætter moderne fællesskaber i kommunalt perspektiv. Bogen er på 160 sider og er udkommet på Srandberg Publishing: 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.