Politik fra rødderne

21 kommuneprojekter kæmper om støttekroner

Puljen, der skal støtte samarbejder om klimatilpasning, er på 2,7 mio. Naturstyrelsen vurderer, at omkring halvdelen af ansøgerne får medfinansieret deres klimaprojekter

 klima- og miljøkrisen

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

På finansloven er der afsat 2,7 mio. til en pulje, som skal hjælpe med at finansiere samarbejdet mellem de aktører, der arbejder med klimatilpasning. Pengene er et engangsbeløb, og fristen for ansøgninger udløb i denne uge. Fuldmægtig i Naturstyrelsen og en del af regeringens task force for klimatilpasning Mikkel Hall fortæller dk-teknik, at der er kommet 21 ansøgninger til puljen.

- Geografisk spænder de meget bredt: Fra Thisted i Nordjylland til Aabenraa i Sønderjylland, Middelfart lige midt i det hele, Lolland og København og nogle af omegnskommunerne, så det er virkelig hele landet, der har søgt, siger han.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57