Kommunen.dk
MENU
Der er ikke udsigt til en bedring i situationen hverken i Eritrea eller i Syrien, så flygtningestrømmene kommer sandsynligvis til at fortsætte i 2016. I Zaatri-lejren i Jordan bor der nu op mod 80.000 mennesker. Lejren er mere end fordoblet siden december.
Foto: Peter Hove Olesen / Polfoto
Der er ikke udsigt til en bedring i situationen hverken i Eritrea eller i Syrien, så flygtningestrømmene kommer sandsynligvis til at fortsætte i 2016. I Zaatri-lejren i Jordan bor der nu op mod 80.000 mennesker. Lejren er mere end fordoblet siden december. Foto: Peter Hove Olesen / Polfoto

12.000 flygtninge skal fordeles – hvem tager imod?

12.000 flygtninge skal fordeles – hvem tager imod?

I Rudersdal voksede flygtningekvoten over få måneder fra nogle og fyrre til 126. Det tal skal så ifølge borgmester Jens Ive ganges med 3-3½ på grund af familiesammenføringer, og på den måde kan de 12.000 i de andre kommuner hurtigt blive til 50.000.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I sidste uge landede Udlændingestyrelsens foreløbige fordeling af flygtningekvoter for 2015 hos kommunerne. I alt 12.000 flygtninge skal kommunerne modtage og finde bolig til i år.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.