Kommunen.dk
MENU
Helle Gade (S) er tidligere graver og har i mange år leveret værdig service på kirkegårde. Nu har hun som borgmester lavet en værdighedskontrakt med borgerne i Silkeborg. Fordi, det er mennesket først, som hun siger.
Helle Gade (S) er tidligere graver og har i mange år leveret værdig service på kirkegårde. Nu har hun som borgmester lavet en værdighedskontrakt med borgerne i Silkeborg. Fordi, "det er mennesket først", som hun siger.
Foto: Joachim Ladefoged, Ritzau Scanpix

Takt og tone er ikke Helles stærkeste side

Takt og tone er ikke Helles stærkeste side

Silkeborgs nye borgmester Helle Gade (S) er bramfri og tænker ikke altid, før hun taler, men empatien fejler ikke noget. Hverken på arbejdet eller privat.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Helle Gade (S) er født i 1971 i Silkeborg. Hun boede de første 13 år i Voldby sammen med sin mor, far og lillebror i et trygt og kærligt arbejderhjem uden store armbevægelser, men med masser af bilferier i Norge i en lille Honda.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.