Kommunen.dk
MENU
Claus Wistoft er draget af vidder. Vidder kalder på eftertænksomhed og minder om, at der mange horisonter i enhver beslutning – korte som lange. Her fra rådhuset i Ebeltoft.
Foto: Casper Dalhoff / Polfoto
Claus Wistoft er draget af vidder. ”Vidder kalder på eftertænksomhed og minder om, at der mange horisonter i enhver beslutning – korte som lange.” Her fra rådhuset i Ebeltoft. Foto: Casper Dalhoff / Polfoto

Syddjurs' borgmester: ”Man har kun ét liv, så det gælder om at få prøvet sig af”

Syddjurs' borgmester: ”Man har kun ét liv, så det gælder om at få prøvet sig af”

Syddjurs' borgmester er mere entreprenør end politiker og går ind for store anlægsbudgetter. Han er musikanalfabet, en slikmund og har smidt elektronikken ud af soveværelset. Kom med bagom Claus Wistoft (V), hvis smagsløg overtrumfer moralen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

En ordentlig valgkamp med tydelige emner og gode diskussioner. Og meget gerne genvalg. Jeg tror på, at borgmestre har betydelig mere i sig i anden periode. Det tager tid at lære at agere i jobbet og få opbygget et netværk – både på Borgen og regionalt. Mere konkret for Syddjurs: Jeg går ind for store anlægsbudgetter. Vi er en bosætningskommune, og vi skal kunne tiltrække nye borgere med gode faciliteter. Det er ikke nok, at vi har en fantastisk natur; det har alle kommuner i Danmark jo.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.