Kommunen.dk
MENU
Kommissionen skulle oprindeligt have afleveret sine anbefalinger ved udgangen af 2017, men fristen er nu udskudt, så anbefalingerne kommer “i løbet af foråret 2018.
Kommissionen skulle oprindeligt have afleveret sine anbefalinger ved udgangen af 2017, men fristen er nu udskudt, så anbefalingerne kommer “i løbet af foråret 2018.”
Foto: Claus Bech, Ritzau Scanpix

OVERBLIK: Det har ledelseskommissionen sagt indtil videre

OVERBLIK: Det har ledelseskommissionen sagt indtil videre

Ledelseskommissionen arbejder lige nu på at færdiggøre sine anbefalinger til, hvordan der kan skabes bedre ledelse i den offentlige sektor. Men kommissionen har allerede luftet holdninger og antydninger af anbefalinger i medierne. Her får du et overblik over udmeldingerne fra kommissionen indtil nu.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fyr de dårlige ledere

Hvis ledere i det offentlige ikke magter deres opgave, skal der omgående gribes ind. Hjælper det ikke, bør de afskediges.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.