Kommunen.dk
MENU
Jeg er sikker på, at der er rigtig mange andre end mig, der har oplevet, at det har været rigtigt hårdt med det første lederjob. Jeg ser da også nogle på min vej, som går ind i ledelse, men trækker sig ud igen, fordi det er for hårdt. Sådan siger Maja Torp, der stoppede efter et lille års tid i sin første lederstilling i Aalborg Kommune.
”Jeg er sikker på, at der er rigtig mange andre end mig, der har oplevet, at det har været rigtigt hårdt med det første lederjob. Jeg ser da også nogle på min vej, som går ind i ledelse, men trækker sig ud igen, fordi det er for hårdt.” Sådan siger Maja Torp, der stoppede efter et lille års tid i sin første lederstilling i Aalborg Kommune.
Foto: Privatfoto

Ny i offentlig ledelse: Jeg følte, at jeg blev kastet for løverne

Ny i offentlig ledelse: Jeg følte, at jeg blev kastet for løverne

Maja Torp holdt kun et lille års tid i sin første lederstilling. Hun følte sig ikke klædt på og manglede sparring i den nye rolle. I dag ansætter hun ledere - men indtil videre ikke nogen uden ledererfaring.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

For fire år siden fik Maja Torp sit første lederjob, hvor hun skulle stå i spidsen for et team af 14 socialrådgivere og administrative medarbejdere på handicapområdet i Rebild Kommune. Men overgangen fra medarbejder til leder var ensom og hård, og hun følte sig “helt nøgen”, da hun ingen introduktion eller sparring fik.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.