dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Jeg er sikker på, at der er rigtig mange andre end mig, der har oplevet, at det har været rigtigt hårdt med det første lederjob. Jeg ser da også nogle på min vej, som går ind i ledelse, men trækker sig ud igen, fordi det er for hårdt. Sådan siger Maja Torp, der stoppede efter et lille års tid i sin første lederstilling i Aalborg Kommune.
”Jeg er sikker på, at der er rigtig mange andre end mig, der har oplevet, at det har været rigtigt hårdt med det første lederjob. Jeg ser da også nogle på min vej, som går ind i ledelse, men trækker sig ud igen, fordi det er for hårdt.” Sådan siger Maja Torp, der stoppede efter et lille års tid i sin første lederstilling i Aalborg Kommune.
Foto: Privatfoto

Ny i offentlig ledelse: Jeg følte, at jeg blev kastet for løverne

Ny i offentlig ledelse: Jeg følte, at jeg blev kastet for løverne

Maja Torp holdt kun et lille års tid i sin første lederstilling. Hun følte sig ikke klædt på og manglede sparring i den nye rolle. I dag ansætter hun ledere - men indtil videre ikke nogen uden ledererfaring.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

For fire år siden fik Maja Torp sit første lederjob, hvor hun skulle stå i spidsen for et team af 14 socialrådgivere og administrative medarbejdere på handicapområdet i Rebild Kommune. Men overgangen fra medarbejder til leder var ensom og hård, og hun følte sig “helt nøgen”, da hun ingen introduktion eller sparring fik.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier