Kommunen.dk
MENU
Regeringens ledelseskommission skulle oprindeligt have afleveret sine anbefalinger ved udgangen af 2017, men fristen er nu udskudt, så anbefalingerne kommer “i løbet af foråret 2018.
Regeringens ledelseskommission skulle oprindeligt have afleveret sine anbefalinger ved udgangen af 2017, men fristen er nu udskudt, så anbefalingerne kommer “i løbet af foråret 2018.”
Foto: Claus Bech, Ritzau Scanpix

Ledelseskommission: Gør en særlig indsats for de nye ledere

Ledelseskommission: Gør en særlig indsats for de nye ledere

Nye ledere kæmper med at falde til i lederrollen. Derfor bliver en af ledelseskommissionens anbefalinger, at der skal der gøres mere for at styrke lederidentiteten hos de nye, fortæller formanden til kommunen.dk

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Topledere skal gøre en særlig indsats for at udvikle lederidentiteten hos kommende og nye ledere. Sådan lyder én af anbefalingerne, når regeringens ledelseskommission til foråret afleverer sin rapport med anbefalinger til at skabe bedre offentlig ledelse. Det oplyser formanden for kommissionen til kommunen.dk.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.