Politik fra rødderne
55-årige Jann Sjursen har deltaget i folkemødet i næsten alle år og tager ofte til Bornholm i forbindelse med sin formandspost for Rådet for Socialt Udsatte, der holder til i Rønne.
Foto: Christian Klindt Sølbeck, Ritzau Scanpix

Ny formand: Folkemødet skal mere end det, der foregår på Bornholm

Jann Sjursen er ny formand for Foreningen Folkemødet. Han vil arbejde for at udbrede demokratifesten til resten af landet.

 formandsskifte

Af Christian Olesen | [email protected]

Jann Sjursen var ikke begejstret, da han i 2016 fik at vide, at Rådet for Socialt udsatte skulle flytte fra København til Rønne som led i udflytningen af statslige arbejdspladser.

Men i dag har Sjursen, der er formand for rådet, fået et nært forhold til Bornholm og tager ofte turen fra sin bopæl i Hillerød til kontoret i Rønne. Samtidig har han deltaget i næsten alle udgaver af Folkemødet, og i 2018 blev han medlem af Foreningen Folkemødet. Mandag i denne uge, blev han præsenteret som ny formand for bestyrelsen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Navne

Netværk


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57