Politik fra rødderne
Der er meget at smile ad for borgmester Jens Ejner Christensen (V). Vejle Kommune er netop blevet landets femtestørste kommune, og næste år deltager kommunen i cykelløbet Tour de France - og så er der vist nok også ro på den politiske bagsmæk. Her er borgmesteren på kunstudstilling i Spinderihallerne i Vejle.
Foto: Foto: Privat

‘Nogle gange må man bare lukke øjnene, bide sig fast og se, hvad der sker’ 

Han er en meget tålmodig og rummelig familiefar, men når han går på arbejde, kan han, ligesom familiens hund, sagtens finde kamp-instinktet frem og bide til bolle. Kom med bagom Jens Ejner Christensen (V), der hepper på Touren, VB og det nye formandskab i Venstre. 

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

Jens Ejner Christensen (V) er en stolt borgmester i byen, der er særligt kendt for fire ting: Vejlefjordbroen, boligbyggeriet Bølgen i Skyttehusbugten, Vejle Boldklub og for sine mange bakker. Bakkerne, der i dag er blevet markeret med små skilte, der beskriver længde, højde og stigning, tiltrækker rigtig mange cykelryttere fra nær og fjern. 

Og apropos bakker; så bliver Vejle også snart kendt for sin medvirken i den helt store sportsbegivenhed Tour de France i 2021. Vejle bliver nemlig startby for tourens 3. etape, der har mål i Sønderborg.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57