Kommunen.dk
MENU
Stephanie Storbank (V) har fokus på at interagere med borgerne på en helt ny måde, så kommunen bliver et tilgængeligt og gennemskueligt sted. Jeg ved godt, at det med at skulle møde borgerne på en ny måde kan være angstprovokerende, men det skal vi kunne håndtere, siger Billunds nye borgmester.
Stephanie Storbank (V) har fokus på at interagere med borgerne på en helt ny måde, så kommunen bliver et tilgængeligt og gennemskueligt sted. ”Jeg ved godt, at det med at skulle møde borgerne på en ny måde kan være angstprovokerende, men det skal vi kunne håndtere,” siger Billunds nye borgmester.
Foto: Bo Amstrup, Ritzau Scanpix

Når der er for meget testosteron i luften, går Stephanie i hytten

Når der er for meget testosteron i luften, går Stephanie i hytten

Hun vil være transparent og åbne dørene til kommunen helt. Men derhjemme har hun sit eget sted, hvor der er adgang forbudt. For hankøn især. Hvor hun kan trække vejret. Og være lyserød. Kom med bagom Billunds nye borgmester, Stephanie Storbank (V).

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Stephanie Storbank er født i 1983 på Brande Sygehus.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.