Kommunen.dk
MENU
Mads Skau (V) er stolt 11. generation på sin fædrene slægtsgård. Siden 2022 har han været borgmester, et job, der konkurrerer stærkt med landmandsrollen, men landmand, det er jeg for livet, siger borgmesteren.
Mads Skau (V) er stolt 11. generation på sin fædrene slægtsgård. Siden 2022 har han været borgmester, et job, der konkurrerer stærkt med landmandsrollen, ”men landmand, det er jeg for livet,” siger borgmesteren.
Foto: Bo Amstrup, Ritzau Scanpix

Mads Skau stråler i både blazer, gummirøjsere og på yogamåtten

Mads Skau stråler i både blazer, gummirøjsere og på yogamåtten

Han skulle lige vænne sig til at tage ordet, møde op i blazer og gå i bad om morgenen, men nu kører det, og røde tal i kommunen er vendt til sorte. Kom med bagom Haderslevs borgmester Mads Skau (V), der tømmer hovedet på yogamåtten og fandt kærligheden på et filosofikursus.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mads Skau (V) er født i 1967. Opvokset i en landmandsfamilie på slægtsgården Skovgård fra 1684 i Hammelev ved Haderslev.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.