Kommunen.dk
MENU
Borgmester Jacob Trøst (K) nyder at møde borgerne der, hvor de er. Selv blev han ikke mødt under årets budgetforhandlinger, og det kom som et chok for ham. Det er muligt, at jeg er naiv, men jeg tror på, at jeg kan vise, at man godt kan lave politik på en anden måde. I mere åbne, ærlige og autentiske rammer, siger han.
Borgmester Jacob Trøst (K) nyder at møde borgerne der, hvor de er. Selv blev han ikke mødt under årets budgetforhandlinger, og det kom som et chok for ham. "Det er muligt, at jeg er naiv, men jeg tror på, at jeg kan vise, at man godt kan lave politik på en anden måde. I mere åbne, ærlige og autentiske rammer", siger han.
Foto: privat

Måske er Jacob Trøst en engel?

Måske er Jacob Trøst en engel?

Han er socialkonservativ og har altid hjertet med. Han mangler bare at finde kærligheden og knægte de uskrevne regler i politik. Kom med bagom Bornholms borgmester, der har en engels tålmodighed.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Jacob Trøst (K) er født i Aarhus i 1972. Opvokset i Holbæk i et trygt parcelhuskvarter sammen med to mindre brødre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.