Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende, fortæller Thomas Andresen med et grin.
Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende,' fortæller Thomas Andresen med et grin.
Foto: Michael Drost-Hansen, Ritzau Scanpix

‘I Tyskland ville jeg have fået nogle gevaldige knubs’

Thomas Andresen (V) elsker dansk humor og ironi og er derfor glad for, at han kom til at bo på ‘den rigtige side’ af grænsen. Kom med bagom den dansk-tyske borgmester fra Aabenraa, der gik i lycra sportstøj under hele sin valgkamp og fik jobbet.

 bagom borgmesteren

Af Hanne Korvig | [email protected]

‘Mor, jeg har lige været i Tyskland og købe en plejehjemsplads til dig der. Det bliver en firemands-stue - men til gengæld er den billig, og du er jo så glad for Tyskland.’

Det er, når Thomas Andresen bruger ironi, at han kommer allermest galt afsted med sin mor. Thomas Andresen elsker den danske ironi og humor, men hans mor, der er tysker, men bor i Aabenraa, forstår ingen af delene, fortæller han med et grin.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57