dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende, fortæller Thomas Andresen med et grin.
Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende,' fortæller Thomas Andresen med et grin.
Foto: Michael Drost-Hansen, Ritzau Scanpix

‘I Tyskland ville jeg have fået nogle gevaldige knubs’

‘I Tyskland ville jeg have fået nogle gevaldige knubs’

Thomas Andresen (V) elsker dansk humor og ironi og er derfor glad for, at han kom til at bo på ‘den rigtige side’ af grænsen. Kom med bagom den dansk-tyske borgmester fra Aabenraa, der gik i lycra sportstøj under hele sin valgkamp og fik jobbet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

‘Mor, jeg har lige været i Tyskland og købe en plejehjemsplads til dig der. Det bliver en firemands-stue - men til gengæld er den billig, og du er jo så glad for Tyskland.’

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier