Kommunen.dk
MENU
Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende, fortæller Thomas Andresen med et grin.
Dansk-tyske Thomas Andresen (V) er en glad og flittig bruger af humor og ironi - både på jobbet og privat. En humor, som ikke ville være gået i Tyskland - og i øvrigt heller ikke duer overfor hans mor. Min mor forstår ingen af delene, og hun bliver meget fornærmet, når jeg driller hende,' fortæller Thomas Andresen med et grin.
Foto: Michael Drost-Hansen, Ritzau Scanpix

‘I Tyskland ville jeg have fået nogle gevaldige knubs’

‘I Tyskland ville jeg have fået nogle gevaldige knubs’

Thomas Andresen (V) elsker dansk humor og ironi og er derfor glad for, at han kom til at bo på ‘den rigtige side’ af grænsen. Kom med bagom den dansk-tyske borgmester fra Aabenraa, der gik i lycra sportstøj under hele sin valgkamp og fik jobbet.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

‘Mor, jeg har lige været i Tyskland og købe en plejehjemsplads til dig der. Det bliver en firemands-stue - men til gengæld er den billig, og du er jo så glad for Tyskland.’

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.