Politik fra rødderne

Moren M fra Aktive Drenge laver mad på et internat for familierne i projektet. Gadepulsen har oprettet praktik for mødrene i et medborgerhus køkken for at udbygge familiebehandlingen.
Moren M fra Aktive Drenge laver mad på et internat for familierne i projektet. Gadepulsen har oprettet praktik for mødrene i et medborgerhus' køkken for at udbygge familiebehandlingen.
Foto: Privatfoto

Forsker: Krav og kram gør projektet usædvanligt

Det gjorde især indtryk på forskeren, da tre drenge skrev en undskyldning til projektets 'big boss', efter at de havde opført sig grænseoverskridende.

 værdier

Af Thomas Bjerg | [email protected]

Én episode har især gjort indtryk på ph.d. Helle Rabøl Hansen. Hun undersøger Københavns Kommunes indsats Aktive Drenge for Danmarks Pædagogiske Universitet.

Tre af de 10-14-årige drenge havde opført sig grænseoverskridende, da de besøgte en mulig sponsor til Nørrebroløbet. Så fik de at vide af projektets leder René Andersen, at de ikke kunne være med omkring løbet længere.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Integration


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57