Politik fra rødderne

Hvert år arrangerer drengene Nørrebroløbet sammen med medarbejdere fra Gadepulsen og frivillige fra foreningen Netværk Nørrebro og organisationen Mind Your Own Business.
Hvert år arrangerer drengene Nørrebroløbet sammen med medarbejdere fra Gadepulsen og frivillige fra foreningen Netværk Nørrebro og organisationen Mind Your Own Business.
Foto: Christian Lykking

Drenge holdes i kort snor, når det kriminelle miljø kalder

Unikt projekt: Syv socialarbejdere mandsopdækker i samarbejde med familierne 12 drenge døgnet rundt for at undgå, at drengene ender i Nørrebros kriminelle miljø.

 på forkant

Af Thomas Bjerg | [email protected]

Syv medarbejdere til 12 drenge og deres familier. Sådan lyder normeringen i Projekt Aktive Drenge under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Her tager man utraditionelle midler i brug for at forhindre de 12 drenge i at blive opslugt af Nørrebros gade- og bandemiljø. Indsatsen bryder nye veje i det socialfaglige arbejde ved at kompensere for forældrenes manglende forældreevne.

Socialarbejderne lægger drengenes dage i skemaer, så de og forældrene ved, hvor drengene er døgnet rundt. De anbefaler forældrene at flytte drengene fra arabiske friskoler til folkeskoler, de møder op i frikvarterer, de går med til forældremøder, og de sørger for, at drengene laver lektier og bliver fulgt til træning i idrætsklubber.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Integration


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57