Politik fra rødderne
Hvert år arrangerer drengene Nørrebroløbet sammen med medarbejdere fra Gadepulsen og frivillige fra foreningen Netværk Nørrebro og organisationen Mind Your Own Business.
Foto: Christian Lykking

Drenge holdes i kort snor, når det kriminelle miljø kalder

Unikt projekt: Syv socialarbejdere mandsopdækker i samarbejde med familierne 12 drenge døgnet rundt for at undgå, at drengene ender i Nørrebros kriminelle miljø.

 på forkant

Af Thomas Bjerg | [email protected]

Syv medarbejdere til 12 drenge og deres familier. Sådan lyder normeringen i Projekt Aktive Drenge under Københavns Kommunes Socialforvaltning. Her tager man utraditionelle midler i brug for at forhindre de 12 drenge i at blive opslugt af Nørrebros gade- og bandemiljø. Indsatsen bryder nye veje i det socialfaglige arbejde ved at kompensere for forældrenes manglende forældreevne.

Socialarbejderne lægger drengenes dage i skemaer, så de og forældrene ved, hvor drengene er døgnet rundt. De anbefaler forældrene at flytte drengene fra arabiske friskoler til folkeskoler, de møder op i frikvarterer, de går med til forældremøder, og de sørger for, at drengene laver lektier og bliver fulgt til træning i idrætsklubber.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Integration


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57