Politik fra rødderne

Stephen Chase kæmper stadig den dag i dag med den traumer, han fortæller, han pådrog sig i løbet af de år, han var på Red House.
Stephen Chase kæmper stadig den dag i dag med den traumer, han fortæller, han pådrog sig i løbet af de år, han var på Red House.
Foto: Privatfoto

'Det var tarveligt, de var onde, og i dag betaler vi prisen'

Stephen Chase var 12 år, da han ankom til Red House i 1989. Da han rejste derfra knap tre år senere, havde han mistet tilliden til de voksne.

 vidnesbyrd

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Stephen Chase kæmper stadig den dag i dag
med de traumer, han fortæller, han pådrog
sig i løbet af de år, han var på Red House.
Foto: Privatfoto

Stephen Chase havde det med at stikke af. På sine 13-årige ben løb han gerne så langt væk som muligt. Så langt væk, at lærerne ikke kunne nå ham. Så langt væk, at han næsten kunne glemme, at Tvinds skole Red House fandtes. 

- Hvis du ikke ville slå de andre elever på ordre fra lærerne, fik du selv tæv. Jeg kan huske, at de på et tidspunkt tog en billardkugle og lagde i en sok, hvorefter de svingede den mod mine ribben. Selv hvis de var i godt humør, kunne en af lærerne komme rendende og bande på dansk. Den dag i dag kan jeg huske det der ‘for helvede’, der blev råbt hele tiden. Jeg aner stadig ikke, hvad det betyder, siger han i dag til kommunen.dk.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Indkøb


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.


Læs også:

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57