Politik fra rødderne

Lee Penney arbejder i dag som kok og bor med sin mor i Blackpool. Hans far tog Penney ud af Red House, efter Penney angiveligt fik klemt sin arm i døren af en minibus af en lærer.
Lee Penney arbejder i dag som kok og bor med sin mor i Blackpool. Hans far tog Penney ud af Red House, efter Penney angiveligt fik klemt sin arm i døren af en minibus af en lærer.
Foto: Privatfoto

'I dag ved jeg jo godt, at det ikke er normalt, at voksne slår børn'

Lee Penney forlod Red House efter angiveligt at have fået klemt sin arm i en dør af en lærer. Alligevel mener han, at han var en af de heldige.

 vidnesbyrd

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Egentlig synes Lee Penney mest af alt, at han var heldig. I løbet af de 18 måneder fra 1994-1996, han befandt sig på Red House, var han forholdsvist skånet for vold. 

- Altså vi troede jo alle sammen, at det var helt almindeligt, at du skulle have én på hovedet, hvis du gjorde noget forkert. Men selvom jeg senere har haft psykiske problemer som følge af mit ophold på stedet, var jeg heldig, at min far anerkendte, at det her var forkert og trak mig ud af det sted, siger han til kommunen.dk.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Indkøb


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.


Læs også:

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57