Kommunen.dk
MENU
Christiansborgpolitikerne presser velfærden og det kommunale selvstyre med politiske markeringer, påpeger Torsten Gejl i septembers ordførerklumme. Han nævner tonsvis af regler om ressourceafklaringsforløb i jobcentrene, som et eksempel herpå.
Christiansborgpolitikerne presser velfærden og det kommunale selvstyre med politiske markeringer, påpeger Torsten Gejl i septembers ordførerklumme. Han nævner "tonsvis af regler om ressourceafklaringsforløb i jobcentrene," som et eksempel herpå.
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Debat/ Christiansborg skal blande sig udenom

Debat/ Christiansborg skal blande sig udenom

Sæt kommunerne fri og giv dem det udstrakte selvstyre, som Grundloven lægger op til, lyder opfordring fra Alternativets kommunalordfører.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vi står nu foran et regions- og kommunalvalg, hvor kortene blandes igen, og de lokale politikere skiftes ud, men hvor systemet med al sandsynlighed  bare vil rulle videre. Og selvom magten på Christiansborg en dag skulle skifte fra det ene parti til det andet, vil vi formentlig ikke opleve den store forskel. Mere af det samme. Centralisering af magten og kontrol fra Christiansborg,

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.