Kommunen.dk
MENU
Privat indkvartering er nøglen for mange kommuner i forhold til at give ukrainske flygtninge tag over hovedet - I  København opfordrer kommunen københavnere til at hjælpe til ved at  være frivillig, donere tøj og ting eller hjælpe med at finde bolig.
Privat indkvartering er nøglen for mange kommuner i forhold til at give ukrainske flygtninge tag over hovedet - I København opfordrer kommunen københavnere til at hjælpe til ved at være frivillig, donere tøj og ting eller hjælpe med at finde bolig.

Masser af god vilje i kommunerne, men stadig masser af usikkerhed

Masser af god vilje i kommunerne, men stadig masser af usikkerhed

Vi har spurgt kommunerne til, hvordan de håndterer Ukraineudfordringens første bølge - svarene afspejler usikkerheden overfor en situation i konstant forandring.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kommunen.dk har taget temperaturen på kommunernes seneste udfordring, som kan ende i hård konkurrence med corona om at blive den største i årevis: Flygtningepresset som følge af krigen i Ukraine.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.