Kommunen.dk
MENU

Debat/ Regeringen og Liste Ø lever i hver sin verden

Debat/ Regeringen og Liste Ø lever i hver sin verden

14. mar. 2013
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forårets store forlig mellem regeringen og VK om en ny vækstplan er i sigte. Det store spørgsmål, man stiller sig i regeringskontorerne, er, om omkostningsreduktionerne for erhvervslivet får sat tilstrækkeligt skub i væksten, så der også skabes job. Det er nærmest utænkeligt, at regeringen kan genvinde magten, uden at vækstplanen – eller et stort internationalt opsving – skaber mærkbar fremgang i beskæftigelsen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.