Kommunen.dk
MENU

Debat/ Reformregeringen trykker på pauseknappen

Debat/ Reformregeringen trykker på pauseknappen

20. aug. 2012
Jarl Cordua
JARL CORDUA
JOURNALIST, BLOGGER
Email
Født 1969. Cand.polit. Politisk kommentator. Klummeskribent bl.a. på sin egen uafhængige liberale blog jarlcordua.dk samt vært på det ugentlige program "Cordua & Steno" på Radio 24-Syv. Holder foredrag og driver konsulentvirksomhed. Har kort til det lokale fitnesscenter og elsker at rejse. Bosat i Hellerup, gift med Vibeke og far til Andreas.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Venstres håndtering af skattereformforhandlingerne i forsommeren hører ikke just til de stunder, hvor partiets blå banner blafrede smukkest. Og så er det udlagt pænt. Sjældent har Venstres strategi, politiske krav for slet ikke at tale om kommunikation fremstået så uklart og uforståeligt. Selv for de professionelle iagttagere og andre spåmænd. Det stod aldrig klart for ret mange, hvorfor Venstre ikke kunne forhandle skat uden Lars Løkke, der skulle til Rio de Janeiro? Eller var det et privatbesøg hos datteren i Wis-consin, der stod i vejen? 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.