Et af Danmarks største kommunalt ejede affaldsselskaber har i årevis givet store millionordrer til private firmaer i strid med udbudsreglerne. Eksperter taler om ledelsessvigt, mens direktøren efter kommunen.dks afdækning nu vil endevende alle selskabets indkøbsaftaler. Det er dog ikke nok, mener flere københavnske politikere.
Et af Danmarks største kommunalt ejede affaldsselskaber har i årevis givet store millionordrer til private firmaer i strid med udbudsreglerne. Eksperter taler om ledelsessvigt, mens direktøren efter kommunen.dk's afdækning nu vil endevende alle selskabets indkøbsaftaler. Det er dog ikke nok, mener flere københavnske politikere.
Foto: Ritzau Scanpix

Uro på rådhuset: Partier kræver undersøgelse af udbudssag inden beslutning om redningsplan

Flere udvalgsmedlemmer i København vil ikke tage stilling til redningsplan for kriseramt forbrændingsanlæg, før sagen om manglende udbud i Amager Ressource Center er undersøgt. DF kræver en uvildig revisionsundersøgelse eller politianmeldelse.

 de ulovlige indkøb

Af Tobias Hansen Bødker og Jens Holm | [email protected] [email protected]

Opbakningen til en stort opsat redningsplan for det økonomisk pressede milliard-projekt Amager Bakke vakler i Københavns Kommunes teknik- og miljøudvalg.

Flere partier slutter sig nu til et krav om at udskyde mandagens beslutning om et forslag, der skal redde det kriseramte forbrændingsanlæg ved at lade Amager Bakke overtage affaldshåndteringen i hovedstaden fra private skraldemænd.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Indkøb

Teknik & miljø

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57