Politik fra rødderne

Nu er den her: Forvaltningsplan for ulv

Danskerne har fået sig en ny folkefjende: ‘Problem­ulven’. Den skal bekæmpes med hegn og i værste fald kugler, og fåreavler Åse Svendsen er blevet tilbudt en særlig rolle i den kamp.

 ulveloven

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Efter cirka 200 års fravær er ulven tilbage i den danske natur. Den slags kan føre problemer med sig, hvilket selvfølgelig kalder på nogle spilleregler og forvaltningstanker fra de danske djøf’ere. Derfor har miljøminister Kirsten Brosbøl godkendt “Forvaltningsplan for ulv”.

På baggrund af en henvendelse fra fåreavler Åse Svendsen, der driver virksomheden Hedelam med sloganet “Det er nam, nam”, udreder Brosbøl overfor Folketingets Miljøudvalg, hvornår der i henhold til ulveloven kan gives erstatning for får, der bliver nappet af en ulv.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57