Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kan det virkelig passe?

Debat/ Kan det virkelig passe?

30. nov. 2012
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I de seneste par uger har der været en heftig me-diedebat mellem pressen og politikere, særlige rådgivere og meningsdannere. Diskussionerne kan groft sagt koges ned til, hvem snører hvem? Hvem vogter på hvem? Og hvad er fup eller fakta i de politiske historier? Medierne beskylder politikerne og partierne for at føre politiske kampagner mod medierne i forsøget på at skade deres omdømme og legitimitet.

Politikere fra alle sider af det politiske spektrum mener derimod, at dele af pressen ikke er deres opgave voksen, har en hang til kampagnejournalistik og bedriver mediehetz med bestemte politiske briller på.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.