Kommunen.dk
MENU

Debat/ Hvorfor spiller de igen udlændingekortet?

Debat/ Hvorfor spiller de igen udlændingekortet?

2. nov. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
”De store partier, som har økonomien til at lave egne meningsundersøgelser, ligger ifølge pålidelige kilder inde med målinger, som viser, at cirka 40 procent af danskerne mener, at de udlændingepolitisk er mest enige med DF.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Enhver regerings væsentligste styrke er, at den har serveretten og dermed kan bestemme, i hvilken retning bolden skal sendes. Det anvendes almindeligvis til at give sig selv en fordel. Meget tyder imidlertid på, at Helle Thorning i stedet ramte sig selv godt og grundigt over nallerne, da hun forsøgte at sætte udlændingespørgsmålet i spil i sin åbningstale.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.