Politik fra rødderne

Det er vigtigt, at kommunerne holder øje med området, da kommunal bevågenhed over for potentielle hvidvaskere er essentiel, mener Transparency International Danmark.
Det er vigtigt, at kommunerne holder øje med området, da kommunal bevågenhed over for potentielle hvidvaskere er essentiel, mener Transparency International Danmark.
Foto: Claus Bonnerup/Ritzau Scanpix

Hvidvaskregler: Hundredvis af kommunale leverandører står til tvangslukning

Styrelse er klar til at gå i kamp mod virksomheder, der ikke lever op til forebyggende hvidvaskregler.

 indkøb

Af Jens Holm | [email protected]

286 virksomheder, som kommunerne har givet 34,4 mio. kr. til i 2017, står til at blive tvangsopløst af Erhvervsstyrelsen, fordi selskaberne ikke lever op til regler, der er blevet indført for at forhindre hvidvask og skattesvig.

Det viser aktindsigt i listen over ca. 9.000 selskaber, der i øjeblikket er på Erhvervsstyrelsens sigtekorn, og informationer om kommunernes handel med de pågældende virksomheder, som kommunen.dk har indhentet via udbudsvagten.dk.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Indkøb

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57