Kommunen.dk
MENU
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto

Fortidens synder indhenter grundskyldnerne

Fortidens synder indhenter grundskyldnerne

Mens grundskylden stiger og stiger, kræver Nationalbanken en ændring af boligskatten for at undgå en ny boligboble. Økonomer, borgmestre og boligejere har forskellige interesser, men er enige om én ting: Christiansborg bør handle.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

De grønne paraplyer dækker for den silende regn, der gør den sidste søndag i februar endnu mere grå og kedelig. De Konservatives partiformand, Søren Pape Poulsen, står på Lyngby Hovedgade sammen med borgmester Sofia Osmani, den lokale folketingskandidat Rasmus Jarlov og en hel bunke flyttekasser. Kasserne skal symbolisere, at indbyggerne i Lyngby-Taarbæk, et konservativt kernevælgerområde, snart må gå fra hus og hjem. De lever nemlig i en grundskylds-ghetto, som Sofia Osmani selv betegnede det i en kronik i den gamle konservative avis, Berlingske.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.