Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Et lån ud af ghettoen?

Debat/ Et lån ud af ghettoen?

3. apr. 2016
Abdel Aziz Mahmoud
ABDEL AZIZ MAHMOUD
JOURNALIST OG TIDLIGERE TV-VÆRT PÅ DR
Email
Har skrevet den selvbiografiske debatbog ”Hvor taler du flot dansk!” om sin palæstinensisk-libanesiske families vej ind i det danske samfund.
”Men prøv alligevel at overveje det. Boligkøb er over tid en så godt som sikker investering. Og flygtninge sammenstuvet i ghettoer er over tid en så godt som sikker underskudsforretning.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Mine forældre var heldige dengang i 1987. Vi var flygtet fra Libanon og havde boet i Danmark i tre år - først på asylcenter i Holte, så i en lille lejebolig i Greve Strand. Min mor knoklede på sprogskolen inde i København, hvortil hun medbragte min lillebror og mig,  mens min far passede sit vikarjob. Det var ikke skidt, men det var heller ikke rigtig godt. Jeg tror, det kunne være gået begge veje. Men så fik min far – cand.agro. fra American University of Beirut – job som fjerkrækonsulent. I Middelfart. I disse udflytnings- og udkantstider havde det måske ikke været lykken for alle, men det var det dengang for min far og vores lille familie. Vi flyttede selvfølgelig derhen, hvor jobbet var.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.