Kommunen.dk
MENU
Det er ikke rimeligt, at to elever, der er ansat inden for det offentlige samme fag, skal have vidt forskellige  pensionsvilkår, mener ungdomsformand i HK.
Det er ikke rimeligt, at to elever, der er ansat inden for det offentlige samme fag, skal have vidt forskellige pensionsvilkår, mener ungdomsformand i HK.
Foto: Thomas Yde, Ritzau Scanpix

Debat/ Ens pension til elever i det offentlige

Debat/ Ens pension til elever i det offentlige

14. okt. 2020
Michelle Pedersen
MICHELLE PEDERSEN
FORMAND
HK UNGDOM DANMARK
Email
Der bør ikke være forskel på kontorelever og fuldtidsansatte i stat og kommuner. Alle bør optjene pension, fra de fylder 18 år, skriver formand for HK Ungdom.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Om lidt går det løs: Vi skal endnu engang til overenskomstforhandlinger. Coronakrisen har sat en anderledes ramme for forhandlingerne end tidligere, men i de første måneder af 2021 skal tovtrækkeriet mellem arbejdsgiver og arbejdstager atter stå. Allerede nu bliver medlemmerne spurgt om, hvad der er vigtigt for dem, at deres repræsentanter har med til forhandlingerne. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.