Kommunen.dk
MENU
HSDF er af de mest udbredte tags i Esbjerg. Her er graffitien lavet som et throw-up, der er et udtryk for større stykker graffiti. Men HSDF er også udbredt som tags, der er mindre og grovere i sin udformning. De største og mest tidskrævende stykker graffiti kaldes pieces.
HSDF er af de mest udbredte tags i Esbjerg. Her er graffitien lavet som et 'throw-up', der er et udtryk for større stykker graffiti. Men HSDF er også udbredt som tags, der er mindre og grovere i sin udformning. De største og mest tidskrævende stykker graffiti kaldes pieces.
Foto: Jens Christian Top, Ritzau Scanpix

Efter fejlslagen graffitikrig: Nu tier Esbjerg graffitien ihjel

Efter fejlslagen graffitikrig: Nu tier Esbjerg graffitien ihjel

Esbjerg gik hårdt til lokale graffiticrews, men indsatsen virkede ikke helt som ønsket. Nu holder kommunen sin mund og skrubber spraymalingen væk.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I årevis er en lokal insiderjoke blevet malet rundt omkring i Esbjerg Kommune. HSDF står der skrevet på mure og vægge. De fire bogstaver er en forkortelse, og nu undrer du dig måske: ‘Hvad står det for’? Det kommer vi til senere.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.