Kommunen.dk
MENU
Kommunerne bør sætte hurtigt og effektivt ind overfor graffiti, da en graffitimaler hurtigt trækker  flere til, advarer direktør for Allremove, der har specialiseret sig i at rense graffiti af.
Kommunerne bør sætte hurtigt og effektivt ind overfor graffiti, da en graffitimaler hurtigt trækker flere til, advarer direktør for Allremove, der har specialiseret sig i at rense graffiti af.
Foto: Torben Huss, Ritzau Scanpix

Nultolerance betaler sig

Nultolerance betaler sig

Kommuner bør lade borgere og handlende få glæde af de fordelagtige kommunale priser på graffiti-afrensning, skriver direktør.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

At komme al ulovlig graffiti 100 procent til livs er ønsketænkning. Men en effektiv kommunal indsats spreder sig som ringe i vandet til borgere og butikker. Det har All Remove Danmark erfaret efter at have fjernet graffiti i over 30 år. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.