Politik fra rødderne
Anbefalingerne bygger på interviews med de ni kommuner, der lykkes bedst med at få flygtningekvinder i job. De ni kommuner er Bornholm, Frederiksberg, Frederikshavn, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Tårnby-Dragør og Aabenraa.
Foto: Ritzau Scanpix

De ni bedste kommuner: Sådan får vi flygtningekvinder i job

Flygtningekvinder er ofte en svær gruppe for kommunerne at hjælpe i beskæftigelse. Det hjælper at stille tydelige krav, inddrage ægtefællen og understrege de økonomiske og familiemæssige gevinster ved, at kvinden er i job, viser analyse.

 integration

Af Astrid Skov Andersen | astrid@kommunen.dk

Det går generelt godt med at få flygtninge i job. Men kvinderne halter bagefter.

Derfor har Styrelsen for International Rekruttering og Integration udpeget de ni kommuner, der har størst succes med at få kvindelige flygtninge i job, og gennem interviews med kommunerne har styrelsen identificeret de bedste indsatser og anbefalinger fra de ni kommuner. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Arbejdsmarked

Integration


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57